Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Lancia Gamma 2500 Coupé


Zoekt u een Lancia?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Lancia!

Heeft u een Lancia en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Lancia Gamma 2500 Coupé | Zeldzaam | Goede staat | 1979

Highlights:

- Slechts 6.790 geproduceerd
- Ontworpen door Pininfarina
- Bruin lederen interieur
- Houten stuurwiel en versnellingspook

Lancia Gamma 2500 Coupé te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Lancia Gamma 2500 Coupé uit 1979. De Lancia Gamma werd voor het eerst tentoongesteld op de autoshow van Genève in 1976 en was destijds het juweeltje van Lancia. Zowel de Limousine als Coupé zijn ontworpen door Pininfarina en staan bekend om hun vooruitstrevende techniek. Van de Lancia Gamma Coupé zijn slechts 6.790 exemplaren gebouwd en daarmee is het een erg geliefd model onder verzamelaars.

Lancia Gamma 2500 Coupé in mooie originele staat te koop
De Lancia Gamma 2500 Coupé die we hier te koop aanbieden verkeert zowel optisch als technisch in een mooie, originele staat. De klassieker heeft een zeer aannemelijke kilometerstand van 89.202 km. De auto is voorzien van een mooi wit lakwerk en bruin lederen interieur. Om het geheel af te maken is de Lancia uitgerust met een houten stuurwiel en versnellingspook. De oldtimer is echt een plaatje om te zien!

Lancia Gamma 2500 Coupé kopen?
Bent u op zoek naar een Lancia Gamma 2500 Coupé? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: l2127
  • Merk: Lancia
  • Model: Gamma
  • Jaar: 1979