Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Lancia Fulvia 1.3S Coupe


Zoekt u een Lancia?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Lancia!

Heeft u een Lancia en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Lancia Fulvia 1.3S Coupe | Gerestaureerd | 5 Versnellingsbak | 1976

Highlights:

- Gerestaureerd
- Gereviseerde motor
- 5 versnellingsbak
- Rosso Corsa lakwerk
- Houten dashboard
- 1298cc V4 motor

Gerestaureerde Lancia Fulvia 1.3S Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Lancia Fulvia 1.3S Coupe uit 1976. Deze klassieker is nieuw geleverd in het zonnige Italië en is in het verleden gerestaureerd. Zowel optisch als technisch verkeert de Lancia in een zeer goede staat. Ook technisch is deze Italiaanse klassieker helemaal up¬¬-to-date. De motor is gereviseerd en heeft slechts 50 km gereden na de revisie. Een ander groot pluspunt van deze Lancia Fulvia 1.3S Coupe is dat hij is voorzien van een 5 versnellingsbak. De 1298cc V4 motor in combinatie met de 5 versnellingsbak zorgt voor een onvergetelijke rijervaring.

Lancia Fulvia 1.3S Coupe in Rosso Corsa te koop
De Lancia Fulvia die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur Rosso Corsa, wat helemaal past bij een Italiaanse oldtimer. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte bekleding en rode vloerbedekking. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een prachtig houten dashboard.

Lancia Fulvia 1.3S Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een Lancia Fulvia 1.3S Coupe uit 1976? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: l8584-1
  • Merk: Lancia
  • Model: Fulvia
  • Jaar: 1976