27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Lancia Flavia Coupe 2000


Zoekt u een Lancia?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Lancia!

Heeft u een Lancia en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Lancia Flavia Coupe 2000 | Gerestaureerd | Gereviseerde motor | Historie bekend | 1971

Highlights :

- Gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- Motor 1000 km geleden gereviseerd
- 1991cc 4-cilinder boxermotor
- Slechts 3458 gebouwd van dit model

Gerestaureerde Lancia Flavia Coupe 2000 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Lancia Flavia Coupe 2000 uit 1971. De Lancia is afkomstig van een bekende klant van E&R Classics die deze oldtimer heeft ingeruild op een andere klassieker. Hij is in het verleden gerestaureerd en technisch zeer goed onderhouden. Er is een uitgebreide fotoreportage van de restauratie aanwezig. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn aanwezig en de afgelopen 2 jaar is er voor ruim 4500 euro aan technische verbeteringen uitgevoerd. Een ander groot pluspunt van deze Lancia is dat de motor 1000 km geleden is gereviseerd. Hij wordt aangedreven door de krachtige 1991cc 4-cilinder boxermotor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak. De Lancia Flavia heeft schijfremmen rondom die zorgen voor een comfortabele rijervaring.

Zilvergrijze Lancia Flavia Coupe 2000 te koop
Het totaalplaatje van deze Lancia Flavia Coupe 2000 klopt helemaal. Hij is uitgevoerd in een prachtig zilvergrijs metallic lakwerk dat in een zeer goede staat verkeert. Het chroomwerk verkeert in een nette staat en de gespoten wielen staan prachtig onder deze Italiaanse klassieker. Het zwarte kunstlederen interieur verkeert in een mooie, originele staat en heeft slechts enkele kleine gebruikssporen. Het rode tapijt en houten stuurwiel geven de Lancia een uitgesproken karakter. Van dit specifieke model zijn er slechts 3458 exemplaren gebouwd. Het vinden van een dergelijk exemplaar wordt dan ook steeds lastiger wat deze klassieker erg geliefd maakt onder liefhebbers.

Lancia Flavia Coupe 2000 kopen?
Bent u op zoek naar een Lancia Flavia Coupe 2000 uit 1971? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: l3653
  • Merk: Lancia
  • Model: Flavia
  • Jaar: 1971