Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Lancia Appia Coupe Pininfarina


Zoekt u een Lancia?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Lancia!

Heeft u een Lancia en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Lancia Appia Coupe Pininfarina | Gerestaureerd | Viotti Carrosserie | 1961

Highlights:

- Gerestaureerd naar zeer goede, originele staat
- Veel historie aanwezig
- Body gebouwd door carrosseriebouwer Viotti
- Matching Numbers 1090cc V4 motor
- Zeldzaam

Gerestaureerde Lancia Appia Coupe Pininfarina te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige en zeldzame Lancia Appia Coupe Pininfarina uit 1961. Deze Appia is in het verleden gerestaureerd en verkeert in een zeer nette, originele staat. Hij is afkomstig uit de privécollectie van een vaste klant van E&R Classics die de klassieker altijd met veel liefde heeft onderhouden. De Lancia beschikt over een rijke historie waaronder de originele papieren, geboortecertificaat en onderhoudshistorie. De historie toont dan ook aan dat het hier gaat om een volledig matching numbers klassieker. De Lancia Appia Coupe Pininfarina wordt aangedreven door een 1090cc V4 motor met handgeschakelde versnellingsbak die zorgt voor een heerlijke rijbeleving.

Gerestaureerde Lancia Appia Coupe Pininfarina met Viotti carrosserie
Een Lancia Appia Coupe is al een zeldzame verschijning van zichzelf, maar de klassieker die we hier te koop aanbieden is helemaal een bijzonder exemplaar. De carrosserie van deze Lancia is namelijk gebouwd door de Italiaanse carrosseriebouwer Carrozzeria Viotti. Carrozzeria Viotti heeft de Lancia Appia Coupe in zeer beperkte mate geproduceerd, wat dit een zeer zeldzame en gewilde klassieker maakt onder liefhebbers. De prachtige carrosserie is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Ottanio Arcadia. Deze kleur blauw staat prachtig op de Lancia en het ivoorwitte dak maakt het totaalplaatje helemaal af. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgevoerd in grijs/blauw dat prachtig combineert met het lakwerk.

Lancia Appia Coupe Pininfarina kopen?
Bent u op zoek naar een Lancia Appia Coupe Pininfarina? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

  • Ref. nr.: l4920
  • Merk: Lancia
  • Model: Appia
  • Jaar: 1961