Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar XKR Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar XKR Cabriolet | 42.404 km aantoonbaar | Historie bekend | 1999

Highlights:

- 42.404 km aantoonbaar
- Originele boekjes aanwezig
- 4.0 liter V8
- Automatische versnellingsbak
- Grijs lederen interieur

Jaguar XKR Cabriolet met lage kilometerstand te koop
Bent u op zoek naar een Engelse sportwagen waar u heerlijk mee kunt rondtoeren en genieten van de buitenlucht? Dan is deze Jaguar XKR Cabriolet de auto voor u. Deze Jaguar XKR is afkomstig van een echte liefhebber die de auto altijd goed heeft onderhouden. Alle originele boekjes zijn aanwezig en ingevuld. Met een aantoonbare tellerstand van slechts 42.404 km is deze Jaguar helemaal klaar om de weg op te gaan.

Jaguar XKR Cabriolet met onderhoudshistorie te koop
De kleurcombinatie van deze Jaguar XKR Cabriolet maakt van deze auto een echte eye-catcher. Het donkerblauwe lakwerk staat de auto prachtig en combineert erg goed met de lichtmetalen velgen en de soft top. Wanneer u in deze XKR stapt, wordt u omgeven door alle luxe die u van Jaguar gewend bent. Het grijze lederen interieur verkeert in een zeer goede staat en staat erg goed bij het donkerblauwe lakwerk. Aangedreven door een 4.0 liter V8 met automatische versnellingsbak zorgt deze Jaguar voor een rijbeleving als nooit tevoren.

Jaguar XKR Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XKR Cabriolet uit 1999? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j2150
  • Merk: Jaguar
  • Model: XKR
  • Jaar: 1999