Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar XK8 Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar XK8 Cabriolet | Historie bekend | British Racing Green | 2000

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- British Racing Green lakwerk
- Tan lederen interieur
- 4.0 liter, V8 motor
- Automatische versnellingsbak

Jaguar XK8 Cabriolet met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Jaguar XK8 Cabriolet uit 2000. Deze XK8 is afkomstig van een bekende klant van E&R Classics die deze sportwagen in het verleden bij ons heeft gekocht. De Jaguar is altijd goed onderhouden en zijn onderhoudshistorie is dan ook vastgelegd in diverse facturen. De laatste maanden is er groot technisch onderhoud uitgevoerd waardoor deze XK8 technisch helemaal up-to-date is. Hij wordt aangedreven door een 4.0 liter V8 motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. De Jaguar XK8 heeft een aantoonbare tellerstand van 125.456 km.

Jaguar XK8 Cabriolet in British Racing Green te koop
De Jaguar XK8 die we hier te koop aanbieden is uitgevoerd in een zeer stijlvolle kleurstelling. Het lakwerk is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green. Een kleur die fantastisch staat op de Jaguar en helemaal past bij zijn Engelse roots. Het tan lederen interieur combineert erg goed met het groene lakwerk en maakt er een prachtig geheel van. Hij beschikt over een zwarte soft top die u in een handomdraai inklapt zodra het zonnetje schijnt. De Jaguar is full options uitgevoerd en beschikt over climate control, cruise control en elektrisch verstelbare stoelen, ramen en spiegels. Kortom, een zeer compleet uitgevoerde Jaguar XK8 Cabriolet in mooie kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Jaguar XK8 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XK8 Cabriolet uit 2000? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j1465
  • Merk: Jaguar
  • Model: XK8
  • Jaar: 2000