Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Jaguar XK140


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar XK140 Coupe | Uitvoerig gerestaureerd | Matching Numbers | 1956

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Uitgebreide fotoreportage van restauratie aanwezig
- Onderhoudshistorie bekend
- Matching Numbers 3.4 Liter, 6-cilinder motor
- Handgeschakelde 5-versnellingsbak

Uitvoerig gerestaureerde Jaguar XK140 Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar XK140 Coupe uit 1956. De Jaguar is in de periode van 2013 – 2016 uitvoerig gerestaureerd en verkeert nu zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er is een uitgebreide fotoreportage van de restauratie aanwezig, evenals een volle map met facturen van het gepleegde onderhoud/restauratie. Hij wordt aangedreven door de Matching Numbers 3.4 Liter, 6-cilinder motor. Een groot pluspunt is dat hij is voorzien van een 5 versnellingsbak die zorgt voor een heerlijke rijbeleving. De XK140 is tevens uitgerust met schijfremmen voor en elektrische ontsteking. De originele matching numbers versnellingsbak (ongerestaureerd) is ook aanwezig.

Jaguar XK140 Coupe in British Racing Green te koop
De Jaguar XK140 Coupe die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green. Een kleur die helemaal past bij een Britse klassieker en ervoor zorgt dat het chroomwerk en de chromen spaakwielen eruit knallen. Het bruine lederen interieur combineert prachtig met het groene lakwerk en verkeert in een zeer goede staat. Het houten dashboard en houten trim maken het totaalplaatje helemaal af.

Jaguar XK140 Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XK140 Coupe uit 1956? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j5817
  • Merk: Jaguar
  • Model: XK140
  • Jaar: 1956