27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

Jaguar XK120 OTS SE

€ 179.950

✔ Koop veilig online   ✔ Wereldwijde bezorging tot aan uw deur   ✔ NU gratis opslag & betaal later
  • Bekijk alle foto's
  • 360 exterieur
  • 360 interieur
  • Videopresentatie

Jaguar XK120 OTS | Body-off gerestaureerd | Matching Numbers | 1953

Highlights:

- Body-off gerestaureerd in 2019-2021
- Uitgebreid verslag van de restauratie aanwezig
- Naar originele specificaties gerestaureerd
- Matching Numbers 3.4 Liter, 6-cilinder motor
- Handgeschakelde 5-versnellingsbak (originele is aanwezig)

Body-off gerestaureerde Jaguar XK120 OTS te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar XK120 OTS uit 1953. Deze Jaguar is in de periode van 2019-2021 body-off gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er is een uitgebreid verslag van de restauratie aanwezig inclusief uitgebreide fotoreportage. De XK120 wordt aangedreven door de matching numbers 3.4 Liter, 6-cilinder motor. Hij is tevens uitgerust met een aantal technische upgrades zoals een 5-versnellingsbak (originele versnellingsbak is aanwezig), een high-torque startmotor, radiateur upgrade en elektrische ontsteking. Deze XK120 is geschikt voor Mille Miglia en beschikt over een FIA certificaat. Het betreft een Type SE (Special Equipment), herkenbaar aan de C-type cilinderkop, wat betekent dat deze Jaguar over extra vermogen beschikt.

Jaguar XK120 in Birch Grey te koop
Wat deze Jaguar XK120 onderscheidt van de rest is toch wel zijn prachtige kleurstelling. Hij is gerestaureerd naar de originele specificaties zoals de auto in 1953 de fabriek verliet. Het lakwerk is uitgevoerd in de prachtige kleur Birch Grey. Een grijstint die geweldig staat op deze klassieker en erg mooi combineert met het chroomwerk en de gespoten spaakwielen. Het interieur is bordeaux rood van kleur en steekt mooi af tegen het Birch Grey lakwerk. Hij is tevens uitgerust met een grijze stoffen soft top die u in een handomdraai inklapt zodat u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht tijdens het toeren. Kortom, een prachtige Jaguar XK120 in originele kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Jaguar XK120 OTS kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XK120 OTS uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j3848
  • Merk: Jaguar
  • Model: XK120
  • Jaar: 1953
BEL ONS
  +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Vincent Praag  
 

* Verplichte velden

Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen