Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar XK120 Coupe


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar XK120 Coupe | Body-off gerestaureerd | Matching Numbers | 1953

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Topstaat
- Slechts 100 km gereden na de restauratie
- Matching Numbers motor 
- 19 jaar 1 eigenaar
- Fotoreportage van de restauratie aanwezig

Body-off gerestaureerde Jaguar XK120 Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar XK120 Coupe uit 1953. De coupéversie van de Jaguar XK120 wordt door velen gezien als een van de mooiste sportauto’s aller tijden en was in zijn tijd de snelste productieauto wereldwijd. De XK120 Coupe die we hier te koop aanbieden is afkomstig van een liefhebber die de klassieker maar liefst 19 jaar in zijn bezit heeft gehad. Hij heeft hem gekocht van een Amerikaan die de Jaguar van 1965 tot 2001 heeft gehad. De Jaguar is recent body-off gerestaureerd en heeft na de restauratie slechts 100 km gereden. De XK120 beschikt over een rijke historie die onder andere bestaat uit facturen en foto’s van de restauratie. Hij wordt aangedreven door een Matching Numbers 3.4 Ltr. 6-cilinder motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak.

Matching Numbers Jaguar XK120 Coupe te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze XK120 echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur Midnight Blue en beschikt over de gewilde ‘Spats’ die de achterwielen bedekken. Het chroomwerk is rondom vernieuwd en verkeert in een topstaat. Het interieur is voorzien van grijs lederen Connolly bekleding met witte piping die mooi afsteekt tegen het donkerblauwe lakwerk. Het notenhouten dashboard verkeert in een prachtige staat en alle meters werken naar behoren. Bent u op zoek naar een iconische British Classics? Dan is deze Jaguar XK120 Coupe de klassieker voor u!

Jaguar XK120 Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XK120 Coupe uit 1953? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j0056
  • Merk: Jaguar
  • Model: XK120
  • Jaar: 1953