Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar XJS Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar XJS Cabriolet | Zeer goede staat | Historie bekend | 1995

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- 136.896 km
- 4.0 liter 6-cilinder
- Ice Blue metallic
- Beige lederen interieur
- Blauwe Sonnenland soft top

Jaguar XJS Cabriolet met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar XJS Cabriolet uit 1995. Deze Jaguar XJS is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker altijd met veel liefde heeft onderhouden. De volledige onderhoudshistorie is bekend en vastgelegd in facturen. Met een tellerstand van 136.896 km is deze Jaguar helemaal klaar om de weg op te gaan.

Jaguar XJS Cabriolet te koop bij E&R Classics
De Jaguar XJS Cabriolet is uitgerust met de 4.0 liter 6-cilinder motor met automatische versnellingsbak die zorgt voor een heerlijke rijervaring. De stijlvolle kleurcombinatie van de Ice Blue metallic lak, het beige lederen interieur en de donkerblauwe Sonnenland soft top, maakt er een echte eye-catcher van. Deze klassieker is tevens uitgerust met een aantal gewilde opties zoals airconditioning, cruise control en elektrisch verstelbare stoelen. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Jaguar XJS Cabriolet die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Jaguar XJS Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XJS Cabriolet uit 1995? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j1141-0
  • Merk: Jaguar
  • Model: XJS
  • Jaar: 1995