Zondag 7 Juli CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00 - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar XJS Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar XJS Cabriolet | Historie Bekend | 97.458 KM | Full Options | 1989

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- 97.458 KM
- Nieuwe soft top
- 5.3 Ltr. V12 motor
- Full options

Jaguar XJS Cabriolet met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar XJS Cabriolet uit 1989. Deze XJS is afkomstig uit een privécollectie van een liefhebber die de klassieker altijd goed heeft onderhouden. Er zijn tal van facturen aanwezig van het gepleegde onderhoud en deze Jaguar is dan ook technisch helemaal up to date. Hij wordt aangedreven door de krachtige 5.3 Ltr. V12 motor met automatische versnellingsbak die zorgt voor een heerlijke rijbeleving. De Jaguar heeft een tellerstand van 97.458 km wat betekent dat u nog vele jaren kunt genieten van deze British Classic.

Zwarte Jaguar XJS Cabriolet uit 1989 te koop
De Jaguar XJS Cabriolet die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een zwart lakwerk dat erg mooi staat op de klassieker en zorgt voor een chique look. De zwarte stoffen soft top is onlangs vernieuwd en staat erg mooi op de auto. Het interieur is uitgerust met zwarte lederen bekleding en een prachtig dashboard met houtaccenten. De XJS is full options uitgevoerd met onder andere elektrisch verstelbare spiegels en ramen, stoelverwarming, elektrische soft top, cruise control en climate control.

Jaguar XJS Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XJS Cabriolet uit 1989? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j1503
  • Merk: Jaguar
  • Model: XJS
  • Jaar: 1989