Zondag 1 Oktober CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Oktober (Duitse Eenheid) SHOWROOM OPEN

Jaguar XJ40 Daimler


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar XJ40 Daimler | Historie bekend | 90.610 km | 1990

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- Nieuw geleverd in Nederland
- 3 vorige eigenaren
- 90.610 km aantoonbaar
- 4.0 liter, 6-cilinder motor
- Automatische versnellingsbak

Jaguar XJ40 Daimler met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar XJ40 Daimler uit 1990. Deze XJ40 is nieuw geleverd in Nederland en heeft slechts 3 eigenaren gehad. De vorige eigenaar is een bekende klant van E&R Classics en heeft ons al meerdere Jaguars verkocht. De Jaguar is altijd zeer goed onderhouden en de onderhoudshistorie is dan ook vastgelegd in facturen en het onderhoudsboekje. Alle originele instructieboekjes zijn ook netjes bewaard gebleven. Zijn lage tellerstand van 90.610 km is volledig aantoonbaar. Hij wordt aangedreven door een 4.0 Liter, 6-cilinder motor met automatische versnellingsbak.

Jaguar XJ40 Daimler in Solent Blue te koop
De Jaguar XJ40 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige fabriekskleur Solent Blue die erg mooi combineert met het chroomwerk. Het lederen interieur is uitgevoerd in de kleur Savile Grey, wat erg mooi afsteekt tegen het donkerblauwe lakwerk. Deze Jaguar XJ40 Daimler is tevens uitgerust met een aantal gewilde opties waaronder een schuifdak, airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en stoelen met stoelverwarming. Kortom, een zeer compleet uitgevoerde XJ40 Daimler in prachtige kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Jaguar XJ40 Daimler kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar XJ40 Daimler uit 1990? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j7323
  • Merk: Jaguar
  • Model: XJ40
  • Jaar: 1990