Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar MK2


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar MK2 | Gerestaureerd | Volledige historie bekend | 1967

Highlights:

- Gerestaureerd
- Motor gereviseerd
- Volledige onderhoudshistorie aanwezig
- Koppeling + vliegwiel vervangen
- Chromen spaakwielen

Gerestaureerde Jaguar MK2 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar MK2 uit 1967. Deze Jaguar is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker heeft ingeruild tegen een andere auto. De MK2 is altijd met veel liefde onderhouden en er is dan ook een volle map met facturen van gepleegd onderhoud aanwezig. Naast het feit dat de Jaguar MK2 er prachtig uitziet, is hij ook helemaal technisch up-to-date. De motor is gereviseerd en de koppeling en het vliegwiel zijn vervangen. Aangedreven door een 3.4 liter 6-cilinder motor zorgt iedere rit in deze Jaguar weer voor een glimlach op uw gezicht.

Jaguar MK2 met onderhoudshistorie te koop
De Jaguar MK2 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. De combinatie tussen het donkerrode lakwerk en het beigekleurige interieur is echt schitterend. Het chroomwerk verkeert in een zeer goede staat en combineert prachtig met het lakwerk van deze klassieker. Het houten dashboard is in een nette, originele staat en past helemaal bij een klassieker uit de jaren 60. Kortom, een zeer goed onderhouden Jaguar MK2 in smaakvolle kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Jaguar MK2 kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar MK2 uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j0958
  • Merk: Jaguar
  • Model: MKII
  • Jaar: 1967