Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar MK2 3.8 Automatic


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar MK2 3.8 Automatic | Uitvoerig gerestaureerd | 1961

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- 16 jaar 1 eigenaar
- Onderhoudshistorie bekend
- 3.8 Ltr. 6-cilinder
- Schijfremmen rondom
- Stuurbekrachtiging

Uitvoerig gerestaureerde Jaguar MK2 3.8 Automatic te koop
Bent u op zoek naar een prachtige British Classic Car met sportieve rijeigenschappen? Dan is deze Jaguar MK2 3.8 Automatic de klassieker voor u. Een MK2 met de 3.8 liter motor was de snelste sedan in het begin van de jaren 60 en zelfs nu zorgt zijn 220 pk sterke 6-cilinder nog voor indrukwekkende prestaties. De Jaguar die we hier te koop aanbieden is afkomstig van een liefhebber die de oldtimer maar liefst 16 jaar in zijn bezit heeft gehad. De Jaguar MK2 is uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel technisch als optisch in een zeer goede staat. Deze klassieker is voorzien van een volle map met historie en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven. Deze MK2 heeft een automatische versnellingsbak, schijfremmen rondom en stuurbekrachtiging die zorgt voor een geweldige rijervaring.

Donkergroene Jaguar MK2 3.8 Automatic te koop
De Jaguar MK2 3.8 Automatic is uitgevoerd in een zeer smaakvolle kleurcombinatie. Het lakwerk is uitgevoerd in een prachtige, donkergroene kleur die erg mooi combineert met het chroomwerk en de chromen spaakwielen. Het interieur is uitgerust met bordeaux rood lederen bekleding die er samen met het donkergroene lakwerk een echte eyecatcher van maakt. Om het geheel af te maken heeft de Jaguar een houten dashboard en houten stuurwiel wat helemaal past bij een British Classic Car uit de jaren 60. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Jaguar MK2 3.8 Automatic in een geweldige kleurcombinatie die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Uitvoerig gerestaureerde Jaguar MK2 3.8 Automatic kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar MK2 3.8 Automatic? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j5161
  • Merk: Jaguar
  • Model: MKII
  • Jaar: 1961