Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar E-type Series 2 Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet | Body-off gerestaureerd | Concoursstaat | 1970

Highlights:

- Body-off gerestaureerd
- Concoursstaat
- Slechts 1.000 km gereden na restauratie
- Matching Numbers 4235cc 6-cilinder motor
- Fotoreportage van restauratie aanwezig

Body-off gerestaureerde Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet te koop
Bent u op zoek naar een absoluut topexemplaar Jaguar E-Type? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet die we hier te koop aanbieden is een aantal jaar geleden door onze eigen restauratie werkplaats body-off gerestaureerd en is de beste die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De klassieker heeft sinds de restauratie slechts 1.000 kilometer gereden wat betekent dat deze E-Type nu perfect is ingereden en helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar. De E-Type Cabriolet verkeert in een concoursstaat en de restauratie is vastgelegd in een uitgebreide fotoreportage.

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet in concoursstaat te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is de restauratie van deze E-Type Cabriolet van een bijzonder hoog niveau. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green, heeft een crèmekleurig lederen interieur, prachtig chroomwerk en een zwarte soft top. Naast het feit dat deze Serie 2 E-Type er prachtig uitziet, verkeert hij technisch in een topstaat. De Jaguar wordt aangedreven door een matching numbers 4235cc 6-cilinder motor met handgeschakelde 4-versnellingsbak.

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet uit 1970? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j4816
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1970