Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar E-Type S2 Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type S2 Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Matching Numbers | 1971

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Matching Numbers
- Zeer goede staat

Uitvoerig gerestaureerde Jaguar E-Type Serie 2 cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet uit 1971. Deze E-Type is in 2016-2017 uitvoerig gerestaureerd en heeft na de restauratie nog niet gereden. Zowel optisch als technisch verkeert deze E-Type in een zeer goede staat. Het gaat hier om een Matching Numbers E-Type die wordt aangedreven door een krachtige 4200cc 6-cilinder motor. De sportieve prestaties in combinatie met het fantastische geluid van deze E-Type Cabriolet zorgen voor een rijbeleving als nooit tevoren.

Matching Numbers Jaguar E-Type Cabriolet te koop
Een Jaguar E-Type is al een mooie verschijning, maar het rode lakwerk op deze klassieker maakt er helemaal een eyecatcher van. Deze E-Type is voorzien van een prachtig rood lakwerk dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires en de spaakwielen. Het interieur is voorzien van zwarte lederen bekleding en om het geheel af te maken is er gekozen voor een houten stuurwiel. Kortom, een zeer complete Jaguar E-Type Cabriolet die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet uit 1971? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j3716
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1971