Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00

Jaguar E-Type Series 1.5 Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type Series 1.5 Cabriolet | Gerestaureerd | Zeer goede staat | 1968

Highlights:

- Gerestaureerd
- Zeer goede staat
- Onderhoudshistorie bekend
- Slechts 2479 gebouwd
- Nieuw geleverd in Europa
- Matching Numbers 4.2 Ltr, 6-cilinder motor
- Donkerblauw lederen interieur

Gerestaureerde Jaguar E-Type Series 1.5 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar E-Type Series 1.5 uit 1968. Er zijn slechts 2479 Series 1.5 Cabriolet modellen gebouwd waardoor dit model steeds zeldzamer wordt en geliefd onder verzamelaars. De Jaguar die we hier te koop aanbieden is afkomstig van een liefhebber die de klassieker maar liefst 30 jaar in zijn bezit heeft gehad en in het verleden heeft laten restaureren. De E-Type is destijds nieuw geleverd in Europa. Zowel optisch als technisch verkeert deze E-Type Cabriolet in een zeer goede staat. Er zijn tal van facturen van het gepleegde onderhoud aanwezig. Hij wordt aangedreven door de matching numbers 4.2 Ltr, 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak.

Jaguar E-Type Series 1.5 Cabriolet in Old English White te koop
De Jaguar E-Type Series 1.5 die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de prachtige periodecorrecte kleur Old English White. Een zeer stijlvolle kleur die helemaal past bij een Britse klassieker uit de jaren 60 en prachtig combineert met het chroomwerk. Het donkerblauwe interieur verkeert in een zeer nette staat en steekt erg mooi af tegen het witte lakwerk. De combinatie van het lakwerk en het donkerblauwe interieur maakt een echte eyecatcher van deze E-Type Series 1.5.

Jaguar E-Type Series 1.5 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar E-Type Series 1.5 Cabriolet uit 1968? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j6168
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1968