Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar E-Type S3 V12 Coupe


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type S3 V12 Coupe | Gerestaureerd | Airconditioning | 1973

Highlights:

- Fotoreportage + facturen van restauratie aanwezig
- Gerestaureerd naar originele specificaties
- Originele airconditioning
- Gereviseerde 5.3 liter V12 motor met automatische versnellingsbak
- Diverse technische upgrades

Gerestaureerde Jaguar E-Type S3 V12 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Jaguar E-Type S3 V12 Coupe uit 1973. De Jaguar is gerestaureerd in de periode van 2019 t/m 2022 en de restauratie is vastgelegd in een uitgebreid verslag. Er zijn tal van foto’s en facturen van de restauratie aanwezig. De E-Type wordt aangedreven door de krachtige (gereviseerde) 5.3 liter V12 motor die is gekoppeld aan een automatische versnellingsbak. De klassieker is uitgerust met diverse technische upgrades zoals een high performance startmotor en radiateur, nieuwe dynamo en RVS uitlaatsysteem. Een groot pluspunt van de E-Type is dat hij is uitgerust met de originele airconditioning.

Jaguar E-Type S3 V12 Coupe in British Racing Green te koop
De Jaguar die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien en gerestaureerd naar zijn originele specificaties. Hij is uitgevoerd in de prachtige kleur British Racing Green. Een kleur die helemaal past bij deze Britse klassieker en erg mooi combineert met het chroomwerk en de chromen spaakwielen. Het beigekleurige interieur verkeert in een nette staat en past helemaal bij het donkergroene lakwerk.

Jaguar E-Type S3 V12 kopen kopen?
Bent u op zoek naar een Series 3 Jaguar E-Type met V12? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j4736
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1973