Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar E-Type Series 2 Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet | Uitvoerig gerestaureerd | Matching Numbers | 1969

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Matching Numbers
- 3 carburateurs
- Rood lakwerk
- Zwart lederen interieur

Uitvoerig gerestaureerde Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet uit 1969. Deze E-Type is recent uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De klassieker is afkomstig van een vaste klant van E&R Classics die hem altijd met veel liefde heeft onderhouden. De E-Type Cabriolet wordt aangedreven door een Matching Numbers 4235cc 6-cilinder motor met 3 carburateurs die zorgt voor een geweldige rijervaring.

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet uit 1969 te koop
Deze Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet is echt een plaatje om te zien. De oldtimer is voorzien van een prachtig rood lakwerk dat erg mooi combineert met de spaakwielen en alle chromen accessoires. Het interieur is uitgevoerd in zwart leder en beschikt over een prachtig houten stuurwiel. Om het geheel af te maken is er gekozen voor een zwarte soft top zodat u met twijfelachtig weer ook heerlijk kunt gaan toeren. Kortom, een prachtige Matching Numbers Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet uit 1969? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j0620
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1969