19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet | Concoursstaat | Body-off gerestaureerd | 1967

Highlights:

- Concoursstaat
- Fotoreportage van restauratie aanwezig
- Matching Numbers 4.2 liter, 6-cilinder motor
- Opalescent Golden Sand lakwerk
- Tan lederen interieur

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet in concoursstaat te koop
De Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet die we hier te koop aanbieden is een van de beste die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Deze E-Type Series 1 is een aantal jaar geleden door onze eigen restauratiewerkplaats body-off en bare-metal gerestaureerd. De restauratie is van een topniveau en het eindresultaat is dan ook verbluffend te noemen. Zowel technisch als optisch verkeert deze E-Type Cabriolet in een absolute concoursstaat. De Jaguar wordt aangedreven door de matching numbers 4235cc 6-cilinder motor met handgeschakelde 4-versnellingsbak.

De restauratie is in een uitgebreide fotoreportage vastgelegd. Werkelijk een prachtige British Classic Car die helemaal klaar is om de weg op te gaan!

Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet in Opalescent Golden Sand te koop
Wat deze Jaguar E-Type Serie 1 Cabriolet onderscheidt van andere klassiekers is toch wel zijn unieke en zeldzame kleurstelling. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Opalescent Golden Sand, dezelfde kleur waarin de E-Type in 1967 de fabriek verliet. Het tan lederen interieur is een plaatje om te zien en samen met de beigekleurige soft top zorgt het voor een zeer smaakvolle kleurcombinatie.

Gerestaureerde Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet in concoursstaat kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Jaguar E-Type Series 1 Cabriolet uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j5026
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1965