Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar E-Type Series 2 Cabriolet


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet | Body-off gerestaureerd | Concoursstaat | 1969

Highlights:

- Body-off gerestaureerd in 2020
- Slechts 800 km gereden na restauratie
- Concoursstaat
- Fotoreportage van restauratie aanwezig
- Matching Numbers

Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet in concoursstaat te koop
Een Jaguar E-Type is al een prachtige verschijning, maar deze E-Type Serie 2 Cabriolet is absoluut de beste die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De Matching Numbers E-Type uit 1969 die we hier te koop aanbieden is in 2020 door onze eigen restauratiewerkplaats body-off gerestaureerd. Het resultaat van de restauratie is adembenemend en de E-type bevindt zich nu in een absolute concoursstaat. De E-Type heeft sinds de restauratie slechts 800 kilometer op de teller gezet waardoor deze British Classic nu perfect is ingereden en helemaal klaar voor zijn nieuwe eigenaar. De volledige restauratie is in een uitgebreide fotoreportage vastgelegd.

Gerestaureerde Jaguar E-Type Serie 2 Cabriolet te koop
Deze Jaguar E-Type ziet eruit zoals een E-type eruit hoort te zien: British Racing Green lakwerk, chromen spaakwielen, een prachtig lichtbruin lederen interieur en mooie chromen accessoires. Het totaalplaatje klopt helemaal! Naast het feit dat de E-Type er prachtig uitziet, verkeert hij technisch in een topstaat. De Jaguar wordt aangedreven door een matching numbers 4235cc 6-cilinder motor met handgeschakelde 4-versnellingsbak.

Gerestaureerde Jaguar E-Type in concoursstaat kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Jaguar E-Type in concoursstaat? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j0612-0
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1969