27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN - 1 Mei (Dag van de arbeid) SHOWROOM OPEN - Zondag 5 Mei EXTRA OPEN (10:00-14:00)

Jaguar E-Type Series 2 Cabriolet 1969


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

SOLD/VERKAUFT/VENDU/VERKOCHT

Jaguar E-Type 1969 Series 2 cabriolet volledig gerestaureerd

De E-Type is een sportauto van het Britse Jaguar en hiervan zijn tussen 1961 en 1974 3 generaties gebouwd. Dit exemplaar betreft een Jaguar E-type cabriolet uit de tweede generatie. Hij werd gebouwd in 1969 en is uitgevoerd met een prachtig rood lakwerk, chromen spaakwielen, een zwarte soft-top en een zwart leder interieur. Hij is volledig gerestaureerd en verkeert in een prachtige staat. De matching numbers 4235CC 6 cilinder motor is volledig gereviseerd en verkeert in een uitstekende staat. Deze motor is gekoppeld aan de originele en meest gewilde handgeschakelde 4-versnellingsbak. Verder onder andere voorzien van een houten stuurwiel, een houten pookknop en een zwarte soft-top cover. Deze gerestaureerde E-Type Cabriolet zal u vele plezierige kilometers bezorgen en is tegelijkertijd een uitermate interessante belegging.

  • Ref. nr.: 1614
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1969