Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar E-Type S1,5 2+2 Coupé 1968


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-type S1,5 2+2 Coupé 1968 Matching Numbers

Highlights
- Mooi Midnight Blue lakwerk
- Matching numbers 4235cc 6-cilinder motor
- Drie carburateurs
- Chromen spaakwielen
- Handgeschakelde versnellingsbak
- Lange tijd in bezit geweest van een echte liefhebber

Deze mooie Jaguar E-type werd gebouwd in het jaar 1968 en werd door Jaguar Cars New York, USA afgeleverd aan de eerste eigenaar. Dit exemplaar van de E-type betreft een Series 1,5 2+2 Coupé. Het lakwerk van deze Jaguar is uitgevoerd in de prachtige kleur Midnight Blue, dat mooi combineert met de chromen spaakwielen en het donkerblauwe lederen interieur. Onder de motorkap bevindt zich de matching numbers 4235cc 6-cilinder motor met drie carburateurs. Deze Engelse klassieker rijdt fantastisch, mede door de handgeschakelde versnellingsbak. De Jaguar E-type is 20 jaar in bezit geweest van één liefhebbende eigenaar, die de klassieker zowel optisch als technisch zeer goed heeft onderhouden. Bent u op zoek naar een prachtige Jaguar E-type in een stijlvolle donkere kleurstelling? U bent van harte welkom in onze showroom om de E-type te komen bezichtigen.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j7541
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: 1968