Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Jaguar E-Type Series 1


Zoekt u een Jaguar?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Jaguar!

Heeft u een Jaguar en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Jaguar E-Type Serie 1 | Coupe | Matching Numbers | Uitvoerig gerestaureerd | 1967

Highlights:

- Matching Numbers
- Uitvoerig gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- Zeer goede staat

Jaguar E-Type Serie 1 Coupe met Matching Numbers motor te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Jaguar E-Type Serie 1 uit 1967. Het betreft hier een 4.2 liter Coupe uitvoering met comfortabelere stoelen en verbeterde remmen en elektronica. Toen de E-Type serie 1 voor het eerst getoond werd, noemde Enzo Ferrari het de mooiste auto ooit. Wij geven hem geen ongelijk, zeker niet in deze mooie rode kleurstelling!

De Matching Numbers E-Type Coupe die we hier te koop aanbieden is afkomstig van een liefhebber en vaste klant van E&R Classics. Deze British Classic Car is altijd goed onderhouden door zijn vorige eigenaar en de volledige onderhoudshistorie is dan ook vastgelegd in facturen.

Uitvoerig gerestaureerde Jaguar E-Type Serie 1 Coupe te koop
Deze E-Type Serie 1 is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Het rode lakwerk ziet er werkelijk fantastisch uit en past erg goed bij de chromen details en spaakwielen. Het luxe interieur is voorzien van zwarte lederen bekleding en het originele dashboard dat in een goede staat verkeert. Kortom: een prachtige, uitvoerig gerestaureerde E-Type Serie 1 die helemaal klaar is voor veel mooie toertochten.

Gerestaureerde Jaguar E-Type Serie 1 Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde E-Type Serie 1 Coupe? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: j3700
  • Merk: Jaguar
  • Model: E-Type
  • Jaar: Nee