Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Hagglund BV206


Zoekt u een Hagglund?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Hagglund!

Heeft u een Hagglund en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Hagglund BV206 | Gerestaureerd | Amfibievoertuig | 1998

Highlights:

- Afkomstig uit een privécollectie legervoertuigen
- Aandrijving op beide eenheden
- Ruimte voor maar liefst 17 personen
- 2800cc V6 Ford motor
- Automatische versnellingsbak

Gerestaureerde Hagglund BV206 te koop
Wij bieden te koop aan deze bijzondere Hagglund BV206 uit 1998. Dit amfibievoertuig is afkomstig uit een privécollectie van een liefhebber van legervoertuigen. De vorige eigenaar heeft het voertuig gerestaureerd in de periode 2020-2022. De Hagglund BV206 is oorspronkelijk ontwikkeld voor het Zweedse leger, maar werd al snel gebruikt door allerlei strijdkrachten wereldwijd. Het voertuig bestaat uit twee eenheden, waarbij alle vier de rupsbanden tegelijk worden aangedreven, wat zorgt voor een uitstekende tractie. Het voertuig biedt ruimte aan maar liefst 17 personen en de aanhanger kan worden aangepast voor verschillende toepassingen. Hij wordt aangedreven door een 2800cc V6 motor van Ford en heeft een automatische versnellingsbak.

Door de lage bodemdruk kan de Hagglund BV206 praktisch ieder terrein aan, van sneeuw tot aan modder en los zand of zelfs door het water. Hij wordt tevens erkend als een voertuig dat het terrein niet verwoest omdat hij gebruik maakt van een knikbesturingssysteem in plaats van een rem- en zwenksysteem zoals een tank. Het gaat hier om een volledig amfibisch voertuig dat varend een snelheid tot 4,7 km/u in stilstaand water en 55 km/u op de weg kan bereiken.

Hagglund BV206 kopen?
Bent u op zoek naar een Hagglund BV206 uit 1998? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: h4760
  • Merk: Hagglund
  • Model: BV206
  • Jaar: 1988