Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Goggomobil TS 250 Coupe


Zoekt u een Goggomobil?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Goggomobil!

Heeft u een Goggomobil en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Goggomobil TS 250 Coupe | Uitvoerig gerestaureerd | Zeldzaam | 1966

Highlights:

- In 2017-2020 uitvoerig gerestaureerd
- Uitgebreide historie aanwezig
- Zeldzame microcar
- 247cc tweetakt motor
- Topstaat

Uitvoerig gerestaureerde Goggomobil TS 250 Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige, zeldzame klassieker: de Goggomobil TS 250 Coupe. De Goggomobil is een zogenaamde microcar die werd geproduceerd door de Duitse firma Hans Glas GmbH in de periode van 1955 t/m 1969. De Goggomobil die we hier te koop aanbieden is nieuw geleverd in Duitsland in 1966 en is een aantal jaren geleden door een professionele Nederlandse restaurateur uitvoerig gerestaureerd. Er is een uitgebreide historie van de klassieker aanwezig bestaande uit informatie, manuals en geschiedenis van de restauratie. De Goggomobil wordt aangedreven door een 247cc tweetakt motor met handgeschakelde 4 versnellingsbak.

Zeldzame Goggomobil TS 250 Coupe te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze Goggomobil in een topstaat. De restauratie is door een specialist uitgevoerd en is van een erg hoog niveau. Het witte lakwerk ziet er prachtig uit en ook het chroomwerk verkeert in een zeer goede staat. De stalen velgen zijn gespoten en voorzien van de bijpassende wieldoppen en white wall banden. Het interieur is uitgerust met rode bekleding met witte piping die prachtig afsteekt tegen het witte lakwerk. Kortom, een echte eyecatcher, waar u er niet zo snel nog een van tegenkomt.

Zeldzame Goggomobil TS 250 Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een zeldzame Goggomobil TS 250 Coupe uit 1966? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: g3742
  • Merk: Goggomobil
  • Model: TS 250
  • Jaar: 1966