Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Thunderbird


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Thunderbird | Cabriolet | Goede staat | Historie bekend | 1956

Highlights:

- Hard top en soft top aanwezig
- Continental kit
- White wall banden
- Onderhoudshistorie bekend

Ford Thunderbird Cabriolet in goede staat te koop
Wat een imposante verschijning is deze Ford Thunderbird Cabriolet uit 1956. Deze American Fifties Classic met zijn prachtige vormgeving is afkomstig van een vaste klant van E&R Classics die deze klassieker heeft ingeruild tegen een andere auto. De Thunderbird is altijd goed onderhouden en de historie is vastgelegd in facturen. Zowel optisch als technisch verkeert deze Ford Thunderbird in een goede staat.

Ford Thunderbird Cabriolet te koop bij E&R Classics
Wanneer u achter het stuur van deze Ford Thunderbird kruipt, waant u zich weer helemaal in de jaren ’50. Het two-tone lederen interieur past helemaal bij deze Amerikaanse oldtimer, en wat dacht u van het prachtige dashboard. Deze Thunderbird is voorzien van een wit lakwerk, een hard top en soft top, white wall banden en de gewilde Continental Kit achterop. De krachtige V8 onder de motorkap zorgt voor een onvergetelijke rijervaring met een geweldig geluid.

Ford Thunderbird Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Thunderbird uit 1956? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f7059
  • Merk: Ford
  • Model: Thunderbird
  • Jaar: 1956