15 Augustus (Onze lieve vrouw Hemelvaart) is onze SHOWROOM OPEN - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Super Deluxe


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Super Deluxe Coupe | Uitvoerig gerestaureerd | Historie bekend | 1947

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- 5-window uitvoering
- 10 jaar 1 eigenaar
- 3.6 Ltr V8 motor
- 3 versnellingsbak + overdrive

Uitvoerig gerestaureerde Ford Super Deluxe Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Super Deluxe Coupe uit 1947. Het gaat hier om de gewilde 5-window uitvoering die uitvoerig is gerestaureerd. De Ford is afkomstig van een liefhebber die de klassieker maar liefst 10 jaar in zijn bezit heeft gehad en altijd met veel liefde heeft onderhouden. Er is veel historie aanwezig en de facturen van het gepleegde onderhoud zijn netjes bewaard gebleven. De Ford Super Deluxe wordt aangedreven door een 3.6 Ltr V8 motor met handgeschakelde 3 versnellingsbak met overdrive. Zodra u de sleutels omdraait en het geluid van de ronkende V8 motor hoort, krijgt u gegarandeerd een grote glimlach op uw gezicht.

Ford Super Deluxe Coupe 5-window te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Ford Super Deluxe Coupe echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een prachtig donkerblauw metallic lakwerk. Een kleur die geweldig staat op deze Amerikaanse klassieker en het mooie chroomwerk nog eens extra benadrukt. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met stoffen bekleding en een prachtig, origineel dashboard met veel chroomwerk. Kortom, een prachtige klassieke Ford die zijn naam Deluxe eer aan doet!

Ford Super Deluxe Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Super Deluxe Coupe uit 1947? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f3775
  • Merk: Ford
  • Model: Super Deluxe
  • Jaar: 1947
  • Int. nr.: B11506