Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Mustang Coupe


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Coupe | Uitvoerig gerestaureerd | Historie bekend | 1972

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- Special paint
- 302 CUI V8
- Diverse technische upgrades

Uitvoerig gerestaureerde Ford Mustang Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Mustang Coupe uit 1972. Deze Mustang Coupe is nieuw geleverd in London, Canada en door een Amerikaanse militair meegenomen naar Duitsland, waar hij gestationeerd was. De Mustang is uiteindelijk aan een Nederlander verkocht en heeft de afgelopen 14 jaar bij een echte liefhebber doorgebracht.

De vorige eigenaar heeft de klassieker uitvoerig laten restaureren door een Mustang specialist. De 302 CUI V8 met automatische versnellingsbak is voorzien van diverse upgrades zoals een snelle nokkenas, 4V intake, Edelbrock carburateur en high performance aluminium radiateur. Ook zijn er headers gemonteerd en een dubbel uitlaatsysteem dat een mooi donker V8 geluid geeft. De Mustang is tevens uitgerust met bekrachtigde schijfremmen voor en originele stuurbekrachtiging die zorgt voor een heerlijke rijervaring. Dat deze oldtimer van een liefhebber komt, blijkt wel uit de volle map met facturen van het gepleegde onderhoud en onderdelen. Zelfs de originele boekjes zijn netjes bewaard gebleven.

Ford Mustang Coupe met special paint te koop
De Ford Mustang is niet alleen voorzien van diverse technische upgrades, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Hij is gespoten in de kleur Screaming Yellow met Chequered Flag special paint. Een zeer opvallende verschijning die helemaal past bij de sportieve looks van deze Ford Mustang. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met luxe stoelen die erg veel comfort bieden tijdens het toeren. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Ford Mustang Coupe uit 1972 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Ford Mustang Coupe kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Mustang Coupe uit 1972? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: F2625
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1972