Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Mustang Coupe


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Coupe | Gerestaureerd | 6 Cilinder | 1966

Highlights:

- Gerestaureerd
- 3.3 Liter 6-cilinder motor
- Automatische versnellingsbak
- Rem- en stuurbekrachtiging

Gerestaureerde Ford Mustang Coupe uit 1966 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Ford Mustang Coupe uit 1966. De Mustang is afkomstig van een liefhebber die de klassieker in het verleden heeft laten restaureren. Er is een fotoreportage van de restauratie aanwezig. Hij wordt aangedreven door een 3.3 liter 6-cilinder motor die gekoppeld is aan een automatische versnellingsbak. Deze Mustang Coupe uit 1966 is tevens uitgerust met stuur- en rembekrachtiging die zorgt voor een heerlijke rijervaring.

Groene Ford Mustang Coupe uit 1966 te koop
De Ford Mustang Coupe die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een prachtig groen metallic lakwerk dat helemaal past bij de looks van deze Amerikaanse klassieker en erg mooi combineert met de chromen details. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met zwarte kunstlederen bekleding, zwart tapijt en drie spaaks stuurwiel. Kortom: een prachtige Ford Mustang Coupe uit 1966 in opvallende kleurstelling die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Ford Mustang Coupe uit 1966 kopen?
Bent u op zoek naar een gerestaureerde Ford Mustang Coupe uit 1966? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f5483
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1966