Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Ford Mustang Coupe


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Coupe | GTA Package | Gerestaureerd | 1966

Highlights:

- Gerestaureerd
- 1967 model
- 289 CUI V8 motor met 4-barrel carburateur
- Diverse technische upgrades
- Deluxe interieur met roofconsole

Ford Mustang Coupe met GTA Package te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Mustang Coupe met GTA Package. Het gaat hier om een originele A-Code Mustang van modeljaar 1967. De Mustang is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel technisch als optisch in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een 289 CUI V8 motor met 4-barrel carburateur die goed is voor maar liefst 280 PK. De Mustang met GTA Package is tevens voorzien van een aantal technische upgrades zoals een hogedruk oliepomp, dubbele distributieketting, Hedman headers en schijfremmen voor met rembekrachtiging.

Zwarte Ford Mustang Coupe met GTA Package te koop
Zoals je op de foto’s kunt zien is dit geen standaard Ford Mustang. Deze Ford Mustang kenmerkt zich door zijn GT grille met extra koplampen, dubbele uitlaatdemper, GT benzinedop, luchthappers in de motorkap en GTA emblemen. Hij is uitgevoerd in de kleur ‘Black Raven’ die prachtig combineert met het chroomwerk en de GT velgen. Hij is tevens uitgerust met het deluxe interieur, chromen dorpellijsten en zeer zeldzame roofconsole. Wat verder uniek is aan deze Mustang is dat hij is voorzien van een af-fabriek kilometerteller in plaats van mijlenteller. De eerste eigenaar was namelijk een Zwitser die in de VS woonde en dit als zeer zeldzame optie heeft gekozen.

Ford Mustang met GTA Package kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Mustang met GTA Package? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f4210
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1966