Koop veilig online | Levering tot aan de voordeur | Inruil mogelijk

Ford Mustang Coupe


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Coupe | Gerestaureerd | Zeer goede staat | 1966

Highlights:

- Gerestaureerd
- Onderhoudshistorie bekend
- 20 jaar 1 eigenaar
- GT-Look
- Gereviseerde 289 CUI V8 motor en versnellingsbak

Gerestaureerde Ford Mustang Coupe te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Mustang Coupe uit 1966. De Mustang is afkomstig van een liefhebber die de klassieker maar liefst 20 jaar in zijn bezit heeft gehad. De onderhoudshistorie van de Mustang is aanwezig en de facturen zijn netjes bewaard gebleven. Hij is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De 289 CUI V8 motor is gereviseerd en dat geldt ook voor de automatische versnellingsbak. Kortom, een zeer goed onderhouden Ford Mustang Coupe uit 1966 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

1966 Ford Mustang Coupe in Antique Bronze te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Mustang Coupe uit 1966 echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Antique Bronze. Een kleur die prachtig staat op deze klassieker en erg mooi combineert met het chroomwerk en de American Racing velgen. De Mustang is tevens voorzien van de gewilde GT Look met de uitlaten in de achterbumper en extra koplampen voor. Het interieur van de Mustang is voorzien van een aantal gewilde opties zoals Pony bekleding, een dashboard met houtinleg, 3-spaaks stuurwiel, radio en middenconsole. Ziet u zichzelf al rondtoeren in deze prachtige Amerikaanse klassieker?

1966 Ford Mustang Coupe kopen?
Bent u op zoek naar Ford Mustang Coupe uit 1966? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f4068
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1966