Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Mustang Coupe


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Coupe | 289 CUI V8 | 8-Barrel Carburateurs | Zeer goede staat | 1965

Highlights:

- 289 CUI V8
- 8-barrel carburateurs
- Automatische versnellingsbak
- American Racing Wheels
- Hood Scoop
- Two-tone Pony interieur
- Houten stuurwiel

Ford Mustang Coupe uit 1965 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Mustang Coupe uit 1965. De Ford Mustang is afkomstig van een liefhebber die de oldtimer altijd goed heeft onderhouden. Deze Mustang Coupe is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Hij wordt aangedreven door een 289 CUI V8 met 8-barrel carburateurs die zorgen voor een onvergetelijke rijervaring en een prachtig geluid.

Gerestaureerde Ford Mustang Coupe uit 1965 te koop
Deze Ford Mustang Coupe uit 1965 ziet eruit zoals een echte muscle car eruit hoor te zien. Hij is uitgevoerd in een prachtig donkerblauw lakwerk met Shelby racing stripes. De motorkap is voorzien van een hood scoop die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook zorgt voor voldoende ruimte voor de 8-barrel carburateurs. Verder beschikt de Ford Mustang Coupe over een aantal leuke extra’s zoals American Racing Wheels, een two-tone Pony interieur en een houten stuurwiel. Kortom, een prachtige Ford Mustang Coupe die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Ford Mustang Coupe uit 1965 kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Mustang Coupe uit 1965? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f3982
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1965