Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Mustang Coupe


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Coupe | 289 CUI | Edelbrock upgrades | Goede staat | 1965

Highlights:

- Motor en versnellingsbak gereviseerd
- 289 CUI V8 / C-Code
- Verbrede wielen
- MSD-ontsteking installatie
- Edelbrock brandstofsysteem
- Headers met dubbel uitlaatsysteem
- Shelby lakwerk
- Luchthappers

Ford Mustang Coupe uit 1965 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Ford Mustang Coupe uit 1965. De Mustang Coupe wordt aangedreven door een 289 CUI V8 C-Code motor met een fantastisch geluid. De vorige eigenaar heeft de klassieker voorzien van diverse technische upgrades zoals een Edelbrock brandstofsysteem, MSD-ontsteking en headers met een dubbel uitlaatsysteem. Zodra u de sleutel van deze Mustang omdraait en de brullende V8 hoort, krijgt u gegarandeerd een glimlach op uw gezicht.

Ford Mustang Coupe uit 1965 met diverse opties te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien is dit allesbehalve een standaard Ford Mustang Coupe. De klassieker die we hier te koop aanbieden is voorzien van verbrede wielen die helemaal passen bij de sportieve prestaties. Verder is de mustang uitgerust met een wit lakwerk en Shelby Striping met diverse luchthappers. Het interieur verkeert in een nette staat en is voorzien van zwarte bekleding. Kortom een zeer compleet uitgeruste Ford Mustang Coupe uit 1965 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Ford Mustang Coupe uit 1965 kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Mustang Coupe uit 1965? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f0854
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1965