Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Mustang Cabriolet


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Cabriolet | Historie bekend | 1968

Highlights:

- Onderhoudshistorie bekend
- Mooi chroomwerk
- Rood interieur
- 302CUI V8

Ford Mustang 1968 Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Ford Mustang Cabriolet uit 1968. Deze Mustang is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een nette staat. De Mustang Cabriolet is afkomstig van een echte liefhebber die de klassieker altijd goed heeft onderhouden. In 2020 is er nog voor ruim 10.000 Euro aan onderhoud gepleegd. De facturen van het gepleegde onderhoud zijn aanwezig. Aangedreven door een 302CUI V8 met een geweldig geluid, zorgt deze Ford Mustang Cabriolet voor een rijbeleving als nooit tevoren.

Ford Mustang Cabriolet met diverse opties te koop
Deze klassieker is voorzien van een wit lakwerk, dat erg mooi combineert met alle chromen accessoires. Het interieur is uitgerust met donkerrode bekleding, wat zorgt voor een prachtige combinatie met het witte lakwerk. De Mustang is tevens voorzien van een witte soft top zodat u ook met twijfelachtig weer heerlijk kunt gaan toeren. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Ford Mustang Cabriolet die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Ford Mustang Cabriolet te koop
Bent u op zoek naar een Ford Mustang Cabriolet uit 1968? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f9005
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1968