Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Mustang Cabriolet


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Cabriolet | Gerestaureerd | Zeer goede staat | 1967

Highlights:

- Gerestaureerd door ervaren hobbyist
- Motor en versnellingsbak gereviseerd in 2021
- Donkerblauw metallic lakwerk
- Zeer goede staat
- 289 CUI V8

Gerestaureerde Ford Mustang Cabriolet uit 1967 te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ford Mustang Cabriolet uit 1967. De Mustang is gerestaureerd door een ervaren hobbyist die al heel wat prachtige restauraties heeft uitgevoerd. De Mustang Cabriolet verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. In 2021 zijn zowel de motor als de automatische versnellingsbak gereviseerd, waardoor deze klassieker geweldig rijdt. Hij wordt aangedreven door een krachtige 289 CUI V8 motor die tevens een geweldig geluid maakt. Ziet u zichzelf al rijden in deze prachtige 1967 Mustang?

1967 Ford Mustang Cabriolet te koop bij ER Classics
Zoals u op de foto’s kunt zien is deze 1967 Ford Mustang Cabriolet echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in een prachtig donkerblauw metallic lakwerk, dat dicht tegen het zwart aan zit. Een zeer unieke kleur die er een echte eyecatcher van maakt en erg mooi combineert met het chroomwerk en de American Racing velgen. Het interieur van de Mustang is al net zo bijzonder als zijn lakwerk. De bekleding is voorzien van donkerrood kunstleder dat erg mooi afsteekt tegen het donkere lakwerk en er een prachtig geheel van maakt. Zoekt u een unieke Ford Mustang Cabriolet? Dan is dit de klassieker voor u!

Ford Mustang Cabriolet uit 1967 kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Mustang Cabriolet uit 1967? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f0771
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1967