Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Mustang Cabriolet


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Mustang Cabriolet | Nut and bolt gerestaureerd | Show condition | 1965

Highlights:

- Recent Nut and bolt gerestaureerd
- Show condition
- Gereviseerde motor en versnellingsbak
- Slechts 200 km gereden na restauratie
- Full options
- GT-look
- 289 CUI V8 met automatische versnellingsbak

Nut and bolt gerestaureerde Ford Mustang Cabriolet uit 1965 te koop
Airconditioning, rem- en stuurbekrachtiging, hydraulische soft top, middenconsole, houtinleg dashboard, originele radio, GT-look en zelfs originele Rally Pac tellers… wat kan een mens nog meer wensen op een Ford Mustang Cabriolet. Zo’n beetje iedere denkbare optie die er in de jaren ‘60 verkrijgbaar was op een Ford Mustang, heeft deze klassieker. Alsof dat al niet bijzonder genoeg is, verkeert deze Mustang Cabriolet ook nog eens in een show condition. Hij is recent Nut and bolt gerestaureerd in Europa en heeft slechts 200 km gereden na de restauratie. De restauratie is van een zeer hoog niveau en we kunnen met recht zeggen dat dit een van de beste Mustangs op de markt verkrijgbaar is.

Show Condition Ford Mustang Cabriolet uit 1965 te koop
Het totaalplaatje van deze 1965 Ford Mustang Cabriolet klopt helemaal. Het zwarte lakwerk, de chromen details, het witte interieur… mooier gaat het niet worden. Dit is allesbehalve een standaard Mustang Cabriolet. Deze klassieker is voorzien van de gewilde GT-look die er een echte eyecatcher van maakt. Verder is hij uitgerust met tal van opties zoals airco, rem- en stuurbekrachtiging, hydraulische soft top, Rally Pac tellers, originele radio, wit interieur en een luxe dashboard met houtinleg. Kortom, een zeer compleet uitgeruste Ford Mustang Cabriolet uit 1965 die helemaal klaar is voor zijn nieuwe eigenaar.

Ford Mustang Cabriolet uit 1965 kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Ford Mustang Cabriolet uit 1965? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f9796
  • Merk: Ford
  • Model: Mustang
  • Jaar: 1965