Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Model A Cabriolet


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Model A Cabriolet | Mooie originele staat | Dicky Seat | 1928

Highlights:

- Mooie originele staat
- Afkomstig uit een verzameling
- Goed onderhouden
- Originele Dicky Seat

Ford Model A Cabriolet in goede staat te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie Ford Model A Cabriolet uit 1928. De Model A komt uit een privéverzameling van vooroorlogse klassiekers en is altijd goed onderhouden door zijn vorige eigenaar. De Ford Model A Cabriolet is in het verleden gerestaureerd en verkeert nu zowel technisch als optisch in een goede staat. De klassieker heeft hier en daar wat gebruikssporen die helemaal passen bij een Ford uit de jaren 20 en hem een eigentijds karakter geven.

Ford Model A Cabriolet te koop bij E&R Classics
De klassieker die we hier te koop aanbieden is zoals een Model A eruit hoort te zien. Hij is uitgevoerd in een two-tone geel met bruin lakwerk dat helemaal past bij een oldtimer uit deze periode. Hij is voorzien van spaakwielen met white walls die erg mooi combineren met het lakwerk. Het interieur is uitgerust met bruine bekleding en houten afwerking. De originele Dicky Seat klapt u in een handomdraai uit en zorgt voor een extra zitplaats. Wanneer u achter het stuur van deze Model A kruipt, waant u zich weer helemaal in de jaren 20.

Ford Model A Cabriolet uit 1928 kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Model A uit 1928? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f4674
  • Merk: Ford
  • Model: Model A
  • Jaar: 1928