Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ford Model A


Zoekt u een Ford?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ford!

Heeft u een Ford en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ford Model A | Roadster | Mooie originele staat | 1929

Highlights:

- Mooie originele Model A
- Lichte patina
- Technisch goed onderhouden
- Gerestaureerd

Ford Model A Roadster uit 1929 te koop
Wij bieden te koop aan deze mooie, originele Ford Model A Roadster uit 1929. Deze Model A is afkomstig uit de privécollectie van een vaste klant van E&R Classics. De klassieke Ford is in het verleden gerestaureerd en is sindsdien altijd goed onderhouden. In 2020 zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd zoals een remrevisie, nieuwe banden, nieuwe schokbrekers, motor deels gereviseerd, nieuw ontstekingssysteem en de elektronica is gereviseerd. De Model A verkeert in een originele staat en is helemaal rijklaar.

Ford Model A Roadster te koop bij E&R Classics
Deze Model A Roadster is echt een plaatje om te zien. Het lakwerk heeft hier en daar wat patina, wat helemaal past bij een Model A uit deze periode. Het groen met zwarte lakwerk staat de Model A prachtig en combineert erg goed met het chroomwerk en het donkere interieur. Een leuk detail van deze Model A Roadster is het op maat gemaakte bagagerek met bijpassende benzinetank en lederen koffer. Wanneer u achter het stuur van deze Model A kruipt, waant u zich weer helemaal in de jaren 20.

Ford Model A Roadster kopen?
Bent u op zoek naar een Ford Model A uit 1929? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f6475
  • Merk: Ford
  • Model: Model A
  • Jaar: 1929