Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Fiat 600 Multipla


Zoekt u een Fiat?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Fiat!

Heeft u een Fiat en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Fiat 600 Multipla | Uitvoerig gerestaureerd | 1956

Highlights:

- Uitvoerig gerestaureerd
- Onderhoudshistorie is bekend
- 6-zits oldtimer

Uitvoerig gerestaureerde Fiat 600 Multipla te koop
Wat een leuke verschijning is deze Fiat 600 Multipla uit 1956! Slechts drie-en-een-halve meter lang maar toch plaats voor 6 personen. Een Italiaanse klassieker waarin u met het hele gezin lekker kunt rondtoeren. Destijds was het ontwerp van deze Multipla zijn tijd ver vooruit en hij staat dan ook te boek als de eerste MPV ter wereld. Een uiterst slim design en revolutionair voor zijn tijd. Een Fiat 600 Multipla in deze staat wordt steeds zeldzamer en is erg geliefd onder verzamelaars.

Fiat 600 Multipla in zeer goede staat te koop
Deze te koop aangeboden Fiat 600 Multipla is in het verleden uitvoerig gerestaureerd. Het two-tone lakwerk staat de oldtimer prachtig en past helemaal bij het unieke uiterlijk van deze klassieker. Het chroom is in een zeer goede staat en steekt mooi af tegen de donkerblauwe lak. Het interieur is voorzien van lichte bekleding wat het geheel helemaal afmaakt. Recentelijk is er groot technisch onderhoud uitgevoerd waardoor deze Fiat 600 Multipla ook technisch in een zeer goede staat is.

Uitvoerig gerestaureerde Fiat 600 Multipla kopen?
Bent u op zoek naar een uitvoerig gerestaureerde Fiat 600 Multipla uit 1956? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f5078
  • Merk: Fiat
  • Model: Multipla
  • Jaar: 1956