Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Fiat 600 Cabriolet


Zoekt u een Fiat?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Fiat!

Heeft u een Fiat en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Fiat 600 Cabriolet | Abarth Look | Uniek | 1973

Highlights:

- Unieke Abarth Look Fiat 600
- 4-zits cabriolet
- 633cc 4-cilinder
- Schijfremmen voor
- Spaghetti uitlaat

Fiat 600 Cabriolet met Abarth Look te koop
Het Italiaanse bedrijf Abarth maakt snellere versies van diverse Fiats en levert als tuner ook de nodige onderdelen en accessoires. De Fiat 600 die we hier te koop aanbieden is niet technisch onder handen genomen door Abarth, maar heeft wel de prachtige, iconische Abarth styling. Hij is nieuw geleverd in Nederland in 1973 en is in het verleden voorzien van zijn unieke Abarth Look. Deze Fiat wordt aangedreven door een 633cc 4-cilinder motor met K&N luchtfilter en spaghetti-uitlaat die zorgt voor een fantastische rijbeleving. De Fiat is tevens uitgerust met schijfremmen voor, een oliekoeler en andere carterpan.

4-zits Fiat 600 Cabriolet met Abarth Look te koop
Een Fiat 600 Cabriolet is van zichzelf al een unieke verschijning, maar van deze Abarth uitvoering komt u er echt geen tweede van tegen. Deze 4-zits cabriolet is voorzien van een sportieve look die zich uit in de verbrede body, lichtmetalen velgen, motorkapsteunen, Abarth logo’s en een rood lakwerk dat helemaal past bij een Italiaanse klassieker. Het interieur biedt plaats aan 4 personen, beschikt over een rolbeugel en comfortabele kuipstoelen. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher om heerlijk mee rond te toeren en shows en evenementen mee te bezoeken, dan is dit de klassieker voor u!

Fiat 600 Cabriolet met Abarth Look kopen?
Bent u op zoek naar een Fiat 600 Cabriolet met Abarth Look? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f3493
  • Merk: Fiat
  • Model: 600
  • Jaar: 1973