19 en 20 Mei (Pinksteren) SHOWROOM GESLOTEN

Ferrari Mondial Cabriolet


Zoekt u een Ferrari?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ferrari!

Heeft u een Ferrari en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ferrari Mondial Cabriolet | White-On-White | 31.037 Km | 1985

Highlights:

- Zeldzame white-on-white uitvoering
- Nieuw geleverd in Zwitserland
- 26 jaar 1 eigenaar
- Originele 2.9 Ltr, 8-cilinder motor
- Eerste lak

Europese Ferrari Mondial Cabriolet te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ferrari Mondial Cabriolet uit 1985 in zeldzame white-on-white kleurstelling. Deze Mondial Cabriolet is nieuw geleverd in Zwitserland en in 1988 naar België geïmporteerd. De vorige eigenaar heeft de klassieker al sinds 1997 in zijn privécollectie en heeft de Ferrari altijd met veel liefde onderhouden. De originele boekjes zijn aanwezig. Hij wordt aangedreven door de originele 2.9 liter 8-cilinder motor met handgeschakelde 5-versnellingsbak. Hij is tevens uitgerust met airconditioning en elektrisch bedienbare ramen. Met een lage tellerstand van 31.037 km kunt u nog vele jaren genieten van deze Ferrari Mondial Cabriolet.

White-on-white Ferrari Mondial Cabriolet te koop
De Mondial is ontworpen door de iconische designer Pininfarina en kenmerkt zich door zijn hoekig ontwerp. De laatste jaren is de populariteit van de Mondial flink toegenomen en er wordt dan ook verwacht dat de waarde van deze klassieker de komende jaren alleen maar zal stijgen. Wat deze Mondial Cabriolet des te specialer maakt is zijn originele (en eerste lak) white-on-white kleurstelling. Het witte lakwerk in combinatie met het witte lederen interieur maken er een echte eyecatcher van en naar schatting zijn er slechts enkele tientallen Mondials geleverd in deze kleurstelling. Dit maakt deze toch al bijzondere Ferrari nog zeldzamer en gewild onder liefhebbers. Bent u op zoek naar een uitstekend beleggingsobject waar u ook nog eens een hoop plezier mee kunt beleven? Dan is deze Ferrari Mondial Cabriolet uit 1985 de auto voor u!

Ferrari Mondial Cabriolet kopen?
Bent u op zoek naar een Ferrari Mondial Cabriolet uit 1985? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f7283
  • Merk: Ferrari
  • Model: Mondial 8
  • Jaar: 1985