Zondag 4 Augustus CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN (10:00-14:00) - Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Ferrari 348 TS


Zoekt u een Ferrari?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ferrari!

Heeft u een Ferrari en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ferrari 348 TS | Eerste eigenaar | 46.192 Km | Europese auto | 1991

Highlights:

- Afkomstig van de eerste eigenaar
- 46.192 km aantoonbaar
- Europese auto
- In zo goed als nieuwe staat
- Originele boekjes aanwezig en ingevuld
- Inclusief originele gereedschapstas, kofferset en cover
- Uitstekend beleggingsobject


Ferrari 348 TS van eerste eigenaar te koop
De Ferrari 348 TS… wat een plaatje is deze Italiaanse sportwagen! Wat deze Ferrari nog specialer maakt is dat het het laatste V8 model is dat werd ontwikkeld onder leiding van Enzo Ferrari. De Ferrari 348 is een 2-zits sportwagen met middenmotor, aangedreven door een ‎3.4 L Tipo F119 V8-motor met handgeschakelde versnellingsbak.

De klassieker die we hier te koop aanbieden is afkomstig van de eerste eigenaar uit Zweden. Deze eigenaar heeft deze prachtige 348 TS bij de Ferrari dealer in 1991 gekocht in Zweden en is vervolgens naar het zonnige Marbella verhuisd waar deze Ferrari de afgelopen 30 jaar langs de Spaanse kust heeft gereden. De Ferrari 348 TS is altijd zeer goed onderhouden en de onderhoudshistorie is dan ook vastgelegd in de originele boekjes. Met een aantoonbare lage tellerstand van slechts 46.192 km kunt u nog vele jaren genieten van deze Italiaanse klassieker.

Ferrari 348 TS in originele staat te koop
Zoals u op de foto’s kunt zien verkeert deze Ferrari 348 TS in bijna nieuwstaat. Hij is volledig origineel en schadevrij. De eerste lak en het zwart lederen interieur ziet er nog prachtig uit. Hij is tevens voorzien van een Targa dak, dat u zeer eenvoudig demonteert zodat u heerlijk kunt genieten van het zonnetje tijdens het toeren. Alsof deze Ferrari 348 TS nog niet spectaculair genoeg is, beschikt hij ook nog eens over een originele gereedschapstas, originele Ferrari kofferset en cover. U gaat niet snel een betere Ferrari 348 TS tegenkomen.

Ferrari 348 TS uit 1991 kopen?
Bent u op zoek naar een Ferrari 348 TS uit 1991? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f1639
  • Merk: Ferrari
  • Model: 348
  • Jaar: 1991