Zondag 3 Maart CARS & COFFEE en SHOWROOM EXTRA OPEN van 10:00 tot 14:00

Ferrari 348 TS


Zoekt u een Ferrari?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Ferrari!

Heeft u een Ferrari en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Ferrari 348 TS | 40.203 km | Historie bekend | Europese auto | 1991

Highlights:

- 40.203 km aantoonbaar
- Onderhoudshistorie bekend
- Distributieriem vervangen 500 km geleden
- Originele boekjes aanwezig + ingevuld
- Uitstekend beleggingsobject

Ferrari 348 TS met onderhoudshistorie te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Ferrari 348 TS uit 1991. Deze Ferrari is nieuw geleverd in het zonnige Italië in 1991 en is sindsdien altijd zeer goed onderhouden. Hij is afkomstig van een bekende klant die deze klassieker heeft ingeruild op een andere klassieke sportwagen. Technisch verkeert de Ferrari in een zeer goede staat en er zijn diverse facturen van het gepleegde onderhoud aanwezig. 500 Km geleden is de distributieriem vervangen, de factuur hiervan is aanwezig. De Ferrari heeft een tellerstand van 40.203 km die volledig aantoonbaar is door middel van het originele ingevulde onderhoudsboekje. Hij wordt aangedreven door een 3.4 Ltr, V8 motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 5-versnellingsbak.

Rode Ferrari 348 TS te koop
Naast het feit dat deze Ferrari 348 TS technisch zeer goed is onderhouden, is hij ook nog eens een plaatje om te zien. Zoals het een echte Ferrari betaamt, is hij uitgevoerd in de prachtige kleur Rosso Corsa. Hij is voorzien van een Targa dak, dat u zeer eenvoudig demonteert zodat u heerlijk kunt genieten van het zonnetje tijdens het toeren. Het interieur van deze Ferrari 348 TS verkeert in een zeer nette staat en is uitgevoerd in zwart leder met een rood tapijt. Hij is uitgerust met een aantal gewilde opties zoals airconditioning, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen. Bent u op zoek naar een prachtige sportwagen en tevens uitstekend beleggingsobject? Dan is deze klassieke Ferrari de auto voor u!

Ferrari 348 TS uit 1991 kopen?
Bent u op zoek naar een Ferrari 348 TS uit 1991? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: f0561
  • Merk: Ferrari
  • Model: 348
  • Jaar: 1991