Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Excalibur Serie 3 Phaeton


Zoekt u een Excalibur?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Excalibur!

Heeft u een Excalibur en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Excalibur Serie 3 Phaeton | Erg zeldzaam | Handgebouwd | 1976

Highlights:

- Erg zeldzaam
- Handgebouwd
- 4 zitplaatsen
- Nieuwe soft top
- 7.4 Ltr. V8 met 218 pk
- Automatische versnellingsbak

Zeldzame Excalibur Serie 3 Phaeton te koop
We bieden te koop aan deze zeer bijzondere en exclusieve Excalibur Serie 3 Phaeton uit 1976. De Excalibur is een met de hand gebouwde luxe klassieker die gemaakt is in Amerika. Het design van deze klassieker is geïnspireerd op de Mercedes-Benz SSK uit 1927 en is origineel geleverd als cabriolet. De Excalibur wordt aangedreven door een 454 CUI 7.4 liter V8 motor uit een Chevrolet. De Excalibur Serie 3 Phaeton is zeer beperkt gebouwd en daarmee erg zeldzaam. De Excalibur die we hier te koop aanbieden is een zogenaamde Serie 3 Phaeton met 4 zitplaatsen. In 2019 is er nog technisch onderhoud uitgevoerd waarbij het remsysteem is vernieuwd.

Excalibur Serie 3 Phaeton te koop bij E&R Classics
Deze Excalibur Serie 3 Phaeton is een echte eyecatcher. Het eerste wat opvalt aan deze klassieker is zijn enorme grille gevolgd door de prachtige uitlaat die uit de zijkant van de motorkap komt en de grote white wall banden met spaakwielen. Het zwarte lakwerk verkeert in een goede staat en combineert erg mooi met het bruine lederen interieur. Het dashboard van de Excailibur lijkt wel een vliegtuigcockpit met tal van schakelaars en tellers. Om het geheel af te maken is de klassieker voorzien van een gloednieuwe zwarte soft top.

Excalibur Serie 3 Phaeton kopen?
Bent u op zoek naar een Excalibur Phaeton 3 uit 1976? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: e6514
  • Merk: Excalibur
  • Model: Phaeton
  • Jaar: 1976