Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Excalibur Series 3 Phaeton


Zoekt u een Excalibur?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Excalibur!

Heeft u een Excalibur en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Excalibur Series 3 Phaeton | Zeldzaam | Handgebouwd | 1978

Highlights:

- Zeldzaam
- Handgebouwd
- 4-zits cabriolet
- 7.4 Ltr. V8 motor
- Automatische versnellingsbak

Zeldzame Excalibur Series 3 Phaeton te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Excalibur Series 3 Phaeton uit 1978. De Excalibur is een met de hand gebouwde luxe klassieker die gemaakt is in Amerika. Het design van deze klassieker is geïnspireerd op de Mercedes-Benz SSK uit 1927 en is origineel geleverd als cabriolet. De Excalibur wordt aangedreven door een 454 CUI 7.4 liter V8 motor uit een Chevrolet. De Excalibur die we hier te koop aanbieden is een zogenaamde Serie 3 Phaeton met 4 zitplaatsen. Deze uitvoering is in zeer beperkte mate gebouwd en is daarmee erg zeldzaam geworden.

Handgebouwde Excalibur Series 3 Phaeton te koop
Het eerste wat opvalt aan deze Excalibur is zijn enorme grille gevolgd door de prachtige uitlaat die uit de zijkant van de motorkap komt en de grote white wall banden met spaakwielen. Het witte lakwerk past helemaal bij deze klassieker en combineert erg mooi met het chroomwerk. Het interieur is uitgerust met bordeaux rode bekleding die prachtig afsteekt tegen het witte lakwerk. Het imposante dashboard van de Excailibur lijkt wel een vliegtuigcockpit met tal van schakelaars en tellers. Om het geheel af te maken is de klassieker voorzien van een witte soft top zodat u ook bij twijfelachtig weer kunt gaan toeren.

Excalibur Serie 3 Phaeton kopen?
Bent u op zoek naar een Excalibur Phaeton 3 uit 1978? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: e6880
  • Merk: Excalibur
  • Model: Phaeton
  • Jaar: 1978