Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Dodge Challenger RT


Zoekt u een Dodge?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Dodge!

Heeft u een Dodge en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Dodge Challenger RT | Gerestaureerd | 340 CUI V8 | Automaat | 1973

Highlights:

- Gerestaureerd
- Motor en versnellingsbak gereviseerd
- 340 CUI V8
- Automatische versnellingsbak


Gerestaureerde Dodge Challenger RT te koop
Muscle car liefhebbers opgelet! Wij bieden te koop aan deze prachtige Dodge Challenger RT uit 1973. Deze Dodge is in het verleden gerestaureerd en ziet er niet alleen fantastisch uit, hij is ook nog eens technisch helemaal up-to-date. Recent zijn de motor en versnellingsbak gereviseerd waardoor deze klassieke Challenger helemaal klaar is om de weg op te gaan. Hij wordt aangedreven door een krachtige 340 CUI V8 met automatische versnellingsbak die iedere rit weer voor een grote glimlach op uw gezicht zorgt.

Dodge Challenger RT uit 1973 te koop
Deze Dodge Challenger RT is precies zoals een muscle car uit de jaren 70 eruit hoort te zien. Hij is uitgevoerd in een felgroen lakwerk met bijpassende RT bestickering. Er zijn tevens een aantal details die het totaalplaatje van de Challenger compleet maken zoals de achterspoiler, luchthappers in de motorkap, brede banden en een zwart vinyl dak. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte, comfortabele stoelen.

Dodge Challenger RT uit 1973 kopen?
Bent u op zoek naar een Dodge Challenger RT uit 1973? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: d1738
  • Merk: Dodge
  • Model: Challenger RT
  • Jaar: 1973