27 April (Koningsdag) SHOWROOM GESLOTEN

DMC 1981


Zoekt u een Classic Car?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Classic Car!

Heeft u een Classic Car en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

*** THIS CAR HAS BEEN SOLD ***
Please contact us if you were interested in this car.
Our inventory is constantly changing and we will have similar examples of this model becoming available soon.

-----------------------------

DMC Delorean 1981 Back to the Future

Originele DMC Delorean uit 1981 in goede staat. Auto is begin jaren negentig al geïmporteerd in Nederland en sindsdien van 1 eigenaar in Nederland geweest. Uitstekend onderhouden, volledig rijklaar. Deze Delorean is in 1981 door de toenmalige DMC dealer in de USA in de kleur rood gespoten. Dat werd in die tijd meer gedaan. De Deloreans waren moeilijk te verkopen omdat het onderhoud van de aluminium body erg veel werk was. Consumenten kochten daarom de autos niet. In opdracht van DMC moesten de dealers de wagens ferrari-rood spuiten om zo de verkopen te stimuleren. Nu een mooie kans om tegen een lage prijs een echte Delorean te hebben. U kunt hem blijven rijden in deze rode kleurstelling of u gaat hem helemaal blank maken tot op het aluminium wat de waarde van de auto zal doen verdubbelen.
Lees de ervaringen van onze tevreden klanten op de klantreferenties pagina. Laat een reactie achter op het erclassics forum!

  • Ref. nr.: 1098
  • Merk: SOLD
  • Model: DMC
  • Jaar: 1981