Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

De Tomaso Pantera GTS


Zoekt u een De Tomaso?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw De Tomaso!

Heeft u een De Tomaso en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

De Tomaso Pantera GTS | Duitsland geleverd | Gereviseerde motor | 1978

Highlights:

- Originele Pantera GTS
- Nieuw geleverd in Duitsland
- Gereviseerde motor (fotoreportage en factuur aanwezig)
- Veel historie aanwezig
- 5766cc V8 motor
- Handgeschakelde 5-versnellingsbak
- Zeer goede staat

Originele De Tomaso Pantera GTS te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige De Tomaso Pantera GTS. Het gaat hier om een originele af-fabriek GTS die nieuw geleverd is in Duitsland in 1978. De De Tomaso is een plaatje om te zien en is altijd met veel liefde onderhouden. Zowel optisch als technisch verkeert deze klassieker in een zeer goede staat. Een groot pluspunt van deze Pantera GTS is dat zijn 5.8 ltr. V8 motor een aantal jaar geleden een grondige revisie heeft ondergaan. Na de revisie heeft deze motor slechts 4.000 Km gelopen. Facturen van de revisie zijn aanwezig, evenals een fotoreportage. De De Tomaso beschikt over een rijke historie zoals diverse rekeningen, het fabrieksleveringscertificaat en de originele afleverkaart. Zodra u de sleutel omdraait van deze geweldige sportwagen en zijn 325 PK sterke V8 motor begint te brullen, krijgt u gegarandeerd een grote glimlach op uw gezicht.

De Tomaso Pantera GTS in zeer goede staat te koop
De De Tomaso Pantera GTS die we hier te koop aanbieden is helemaal zoals een Pantera eruit hoort te zien. Hij is voorzien van een prachtig rood lakwerk en heeft de kenmerkende matzwarte achterklep en kofferbak. Natuurlijk mogen ook de originele voor- en achterspoiler niet ontbreken die de sportieve look helemaal afmaken. Naast de originele Campagnolo velgen heeft de Pantera ook een set BBS velgen. Het interieur verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met donkergroene lederen bekleding en een prachtig dashboard met houtinleg en chromen tellers. Het donkergroene interieur zorgt voor een geweldige kleurcombinatie met het rode lakwerk die helemaal past bij deze bijzondere sportwagen.

De Tomaso Pantera GTS kopen?
Bent u op zoek naar een De Tomaso Pantera GTS? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: d9087
  • Merk: De Tomaso
  • Model: Pantera
  • Jaar: 1978