Juli en Augustus OPEN zoals gebruikelijk

Citroën Le Patron


Zoekt u een Citroen?

Geef uw e-mailadres op en wij sturen u een e-mail zodra een auto van dit merk binnenkomt!

Wij kopen uw Citroen!

Heeft u een Citroen en wilt u graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar oldtimers voor onze voorraad.

Contact opnemen

Citroën Le Patron | Gerestaureerd | Historie bekend | Zeer goede staat | 1983

Highlights:

-    Gerestaureerd
-    Historie bekend
-    602cc 2-cilinder motor
-    Chromen spaakwielen
-    Mooi lakwerk
-    Zwarte kuipstoelen

Gerestaureerde Citroën Le Patron te koop
Wij bieden te koop aan deze prachtige Citroën Le Patron uit 1983. De Citroën Le Patron is een unieke klassieker die gemaakt is op basis van de Citroën 2CV. De klassieker die we hier te koop aanbieden is in het verleden uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. De volledige restauratie is gedocumenteerd en netjes vastgelegd in facturen. Een echte liefhebbersauto die helemaal klaar is om de weg op te gaan.

Citroën Le Patron in zeer goede staat te koop
Een Citroën Le Patron is al een bijzondere verschijning, maar het gele lakwerk van deze klassieker maakt er helemaal een eyecatcher van. Het lakwerk knalt eruit en past helemaal bij het unieke uiterlijk van de Patron. Hij is voorzien van een set prachtige chromen spaakwielen die erg mooi combineren met het lakwerk en de chromen accessoires. De Citroën Le Patron is uitgerust met een set kuipstoelen zodat u in alle comfort kunt rondtoeren. Bent u op zoek naar een unieke verschijning om heerlijk mee rond te toeren of shows en evenementen te bezoeken? Dan is deze Citroën Le Patron de auto voor u!

Citroën Le Patron kopen?
Bent u op zoek naar een Citroën Le Patron uit 1983? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.

Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk.
Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen.
Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.

  • Ref. nr.: c3966
  • Merk: Citroen
  • Model: Le Patron
  • Jaar: 1983